MónTerrassa
El més llegit del cap de setmana, guerra de banderes a l’Ajuntament
El PP ha penjat la bandera española a la façana de l'Ajuntament
El PP ha penjat la bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament | PP

!--akiadsense-->

El Partit Popular de Terrassa ha penjat la bandera d’Espanya a la balconada del seu despatx a l’edifici consistorial del Raval de Montserrat. Ho ha fet el 14 d’abril, dia de proclamació de la segona República. Els populats han volgut deixar molt clar un missatge: de bandera oficial només no hi ha una, i per ells l’estelada i la republicana no tenen cap valor.

“Des del PP de Terrassa reivindiquem que la bandera d’Espanya és l’actual, entenent que hem de deixar enrere, com el mateix pas del temps i la història ha fet, altres banderes que no són les oficials.

La nostra actual bandera representa no només la nació espanyola, sinó també el període de la nostra història més conciliador, lliure i pròsper. És per això pel que des del PP de Terrassa sempre farem defensa d’aquesta.

Finalment, resulta vergonyós que l’Ajuntament de la nostra ciutat, governat des de sempre pels de sempre (PSC), utilitzi els espais públics, que són de tots els veïns, per fer política partidista. Avergonyeix comprovar com els Socialistes corren a posar la bandera republicana en la façana del Consistori Municipal sense que s’hagi votat gens sobre aquest tema, i en canvi no són capaços d’hissar la bandera oficial en una instal·lació municipal com l’Estadi Olímpic, malgrat haver-se aprovat en el Ple del mes de Febrer.”

Nou comentari

Comparteix