MónTerrassa
PP, contra els pressupostos per no prioritzar “neteja i seguretat”
Alejandro Rodríguez, regidor del Partit Popular de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

“Votarem no”. Així de clar s’ha mostrat aquest dilluns el regidor del Partit Popular a Terrassa, Alejandro Rodríguez, davant la proposta d’aprovació dels pressupostos de l’Ajuntament de Terrassa feta des de l’equip de govern (PSC i PdeCAT). L’edil ha argumentat la seva negativa pel fet que “aquests pressupostos no atenen les prioritats ni necessitats de la nostra ciutat, tenen una clara deriva a l’esquerre i, fins i tot, un punt clarament independentista”. Per Rodríguez, això és fruit de la pressió exercida per al soci de govern, Convergència, i els principals partits de l’oposició, TeC i ERC-MES.

El PP posa sobre la taula quatre partides que considera “no prioritàries” i a les quals el govern ha decidit ampliar-les en aquests pressupostos de 2017. Es tracta de prop de 260 mil euros més per al gabinet d’alcaldia (corresponents a personal “posat a dit”); una inversió de 36 mil euros més per a la Síndica de Greuges (“per la professionalització d’un càrrec que hauria de ser altruista”); la destinació de 25 mil euros més a l’Oficina de Normalització Lingüística; i la tornada d’una partida que s’havia suprimit l’any passat i que ara ha tornat, corresponent a prop de 70 mil euros per a la revista municipal, “clarament publicitària”.

Per contra, la formació considera incomprensible que s’abaixin les partides dedicades a quatre “prioritats” de la nostra ciutat, com són: “la Policia, que rebrà aquest 2017 més de mig milió d’euros menys; la promoció industrial, en la qual es destinaran 54 mil euros menys; els 59 mil euros menys que s’invertiran a les biblioteques i sales d’estudi de Terrassa; o els 21 mil euros menys que es destinaran a la promoció turística, motor econòmic de la ciutat i generador de llocs de treball”.

Nou comentari

Comparteix