Cinc minuts abans de les onze de la nit d’ahir dimecres, el 092 va rebre la trucada d’un ciutadà que alertava que un grup de persones havia entrat amb l’ajut d’una escala a un edifici en obres ubicat al carrer del Pintor Torras, a l’alçada de la rambleta del Pare Alegre. El CDR Terrassa Centre ha denunciat a les xarxes que se’ls va identificar per posar domassos i diu que és un acte de repressió.

Des de la Central de Comandament es va enviar un vehicle patrulla. A la seva arribada va trobar al carrer una escala de mà recolzada a un edifici en construcció. Sembla ser que una persona del grup la va treure en adonar-se de la presència policial i va sortir corrents, deixant-la a sobre d’un vehicle estacionat.

El patrulla va informar a la Central que a dintre de l’edifici hi havia almenys unes 10 persones. Al lloc van acudir un comandament i tres vehicles patrulles per donar suport als agents, que van informar que s’havien fet diverses pintades a la façana de l’edifici i penjat pancartes a les finestres.

Mentre parlaven amb el grup de dintre de l’edifici, dues persones es van apropar i van col·locar l’escala novament al seu lloc al carrer. Els ocupants, uns 17, van sortir de l’edifici i els agents van procedir a identificar-los i a aixecar acta denúncia per danys a una propietat privada.

L’Ajuntament relata que les persones identificades van realitzar crits i càntics i van fer sortir als veïns a les finestres per recriminar-los el soroll. Els agents els van requerir a respectar el descans dels veïnat, però les persones identificades van continuar cridant i cantant, per la qual cosa van ser denunciats segons les Ordenances Municipals. Així mateix es van confeccionar diverses denúncies per manca de respecte als agents actuants. Al lloc es van presentar unes 10 persones més que donaven suport a les que estaven dintre de l’edifici i que van marxar finalment, sense cap més incidència. A les 0.15 h, els ocupants i els agents van marxar del lloc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Viktor a setembre 06, 2018 | 13:37
    Viktor setembre 06, 2018 | 13:37
    Para esto si que hay policia, policia política del Alcalde Vega. Però para vigilar nuestras calles de chorizos y drogas nada.
  2. Icona del comentari de: Llibertat i Democràci a setembre 06, 2018 | 22:03
    Llibertat i Democràci setembre 06, 2018 | 22:03
    Els sociates no votats pel poble de Terrassa utilitza la policia de tots per fer el dictat del PSC. Dimissió Alfredo Vega i amiguetes.

Nou comentari

Comparteix