MónTerrassa
El ple dona suport als policies assetjats en la protesta del 16F a Terrassa
  • CA

El ple municipal de Terrassa ha aprovat amb els vots favorables de PSC, Ciutadans i Tot per Terrassa una proposta de resolució de condemna del vandalisme a la ciutat i en defensa de les resolcuions judicials. La moció ve motiva arran de la manifestació que va tenir lloc el dia 16 de febrer en resposta a l’empresonament del raper Pablo Hasel i que va acabar a la comissaria de la Policia Nacional del carrer Baldrich amb càntics, crits i llançaments de llaunes i petards.

La proposta té els següents acords:

1. Manifestar la nostra ferma condemna als discursos generadors d’odi que suposin l’amenaça a persones o grups per motius de religió, llengua o ideologia.

2. Manifestar el nostre respecte per les decisions judicials preses en el marc de l’Estat de dret que és Espanya des de 1978.

3. Condemna els actes vandàlics que van tenir lloc a Terrassa el 16 de febrer després de la manifestació en suport a Pablo Hasel.

4. Manifestar la nostra solidaritat i suport als membres de la policia nacional assetjats el dia 16 de febrer i el nostre suport a la policia municipal que va acudir en la seva ajuda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa