MónTerrassa
Nova pintada a la seu del PSC Terrassa insultant l’alcaldessa de Sabadell
  • CA

La seu del grup municipal PSC es va despertar ahir mb una nova pintada a la seva seu de Terrassa, al carrer de la Rasa. En aquesta pintada s’insultava a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, també del partit socialista. La pintada expressava “Puta Marta Ferrés”, amb faltes d’ortografia. Tant el grup municipal com Farrés han condemnat aquest atac a les seves xarxes socials.

Els socialistes de Terrassa han exposat: “Un nou atac dels intolerants que volen tapar amb pintura el seu masclisme i ignorància. Nosaltres ni un pas enrere i lluitant pel feminisme. I sempre endavant! Tot el nostre suport”. En aquesta línia també ha escrit el PSC Sabadell: “Lamentem i condemnem aquesta acció intolerable. A Terrassa, com a Sabadell, els veïns volem viure en pau i lliures dels que fan política des de l’odi i l’extremisme”.

Eva Candela, qui optarà a ser la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa, també ha volgut mostrar el seu suport a l’alcaldessa i ha dit que “davant el masclisme, ni un pas enrere”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sabadell ha escrit que la mostra d’odi no li traurà les ganes de seguir treballant, i ha donat gràcies per tot el suport que ha rebut. Exactament ha publicat les següents paraules: “Avui ha aparegut aquesta pintada a Terrassa. Una mostra de masclisme, odi, incivisme i ignorància perquè no saben ni escriure bé. Res de tot això pararà les nostres ganes de seguir treballant. Mil gràcies pel suport.”

Marta Farrés va ser escollida alcaldessa de Sabadell l’any 2019. Va ser regidora i tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell entre 2003 i 2015, amb els alcaldes Manuel Bustos i Joan Carles Sánchez. El 2015 va perdre les primàries per encapçalar la llista del seu partit per a les eleccions municipals, però en les eleccions municipals del 2019 va encapçalar la llista més votada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa