MónTerrassa
Pablo Casado: Aquí patíem agressions quan altres no es presentaven a les eleccions
  • CA
Pablo Casado a la Masia Freixa de Terrassa
Pablo Casado a la Masia Freixa de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

“Aquí patíem agressions quan altres no es presentaven a les eleccions”. Són paraules del president del Partido Popular, Pablo Casado, en l’últim dia de campanya, en una trobada amb militants a la Masia Freixa de Terrassa, i acompanyat del candidat Alejandro Fernández.

“Si el que volem aquí és que hi hagi llibertat d’elecció educativa i que els vostres fills puguin ser educats en la llengua que vulgueu, només ho pot defensar el PP perquè el PSOE ha pactat prohibir com a llengua vehicular el castellà”. Casado ha defensat el trilingüisme afegint l’anglès i ha presentat el PP com el garant de la fi del Procés, tot recordant que els populars defensen que sigui il·legal convocar un referèndum i pensen acabar “amb l’adoctrinament educatiu”, volen penes més dures pel delicte de sedició, eliminar “la propaganda als mitjans de comunicació públics i prohibir els partits que promouen la violència.

Casado també ha reblat que “qui ha arruïnat la sanitat pública en una pandèmia com a ministre, enganyant a la gent, no oferint solucions i tapant les alertes, no podria resoldre els problemes que té la sanitat pública”.

Pablo Casado a la Masia Freixa de Terrassa
Pablo Casado a la Masia Freixa de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

“El PP està en el centre de la societat catalana i el que vol és resoldre els problemes que alguns han creat i que ara s’han agreujat per la pandèmia. Volem construir una Catalunya millor, i per això tenim el millor candidat, Alejandro Fernández”.

“L’única alternativa possible és el projecte del Partit Popular, que és sinònim de bona gestió, recuperació econòmica, baixada d’impostos i millor i més ocupació. Alejandro Fernández és l’únic candidat que garanteix la convivència”.

“Cal un pla de xoc de l’hostaleria i el turisme, que si cal ha de comptar també amb fons europeus, baixant impostos, ajornant els ERTE i donant possibilitat perquè aquestes empreses no tanquin”. “Diumenge cal anar a votar perquè ens juguem una Catalunya millor. Només el Partit Popular pot garantir el canvi i som els únics que ara podem produir-lo”.

Alejandro Fernández
Alejandro Fernández | Cristóbal Castro
Alejandro Fernández ho té clar: “Que ningú s’enganyi. L’únic cordó sanitari real que hi ha hagut a Catalunya és el que se li va aplicar al Partit Popular”. El PSC i ERC acabaran pactant com han fet sempre que els hi ha donat la suma.” “ERC pretén salvar Illa perquè fer-ho és salvar el tripartit que ja tenen signat, i ho volen fer perquè amb tot el que ha anat passant, l’efecte Illa s’ha anat evaporant”.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa