MónTerrassa
Què van votar a Terrassa els teus veïns el 23 de juliol

Terrassa va votar socialista en les eleccions espanyoles del 23 de juliol. El mapa per seccions censals ho deixa molt clar. Ara bé, el vermell del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) presenta una gran taca verda al mig de la ciutat. Com si fos un rovell d’ou, i en aquest cas, mai millor dit. Com es pot veure en una de les imatges, els socialistes han triomfat arreu del que no és el Centre, sense excepcions. Si voleu saber-ne més, podeu mirar aquí i a la web de l’Ajuntament de Terrassa, amb informació per barris i districtes .

Els números mostren que Terrassa, quan vota en clau d’eleccions espanyoles, és d’esquerres, sense escletxes. I el PSC-PSOE n’ha guanyat tretze de setze. Sí que és cert que enguany ha arrasat. I si voleu més informació podeu fer clic aquí. També en podeu llegir una opinió en aquest article del director de Món Terrassa. Els resultats van desfermar l’eufòria a la seu del PSC a la Rasa, i el seu primer secretari, Alfredo Vega, va fer una anàlisi dels resultats, en clau local, catalana i espanyola.

Si mirem el segon partit més votat, ja hi ha una mica de tot. Vox a districtes censals de Can Parellada, Montserrat, Sant Llorenç i Can Gonteres; PP a Roc Blanc, Can Gonteres, Pla del Bon Aire, Sant Llorenç, Ca n’Anglada, Can Jofresa i La Grípia; ERC a Sant Pere, Ca n’Aurell i Centre, i Sumar puja al segon calaix del podi a la majoria de zones.

Primer partit més votat

Segon partit més votat

Fotogaleries i notícies del dia de les eleccions

Les eleccions al Congrés i al Senat en xifres, amb 13 victòries del PSC

FOTOGALERIA Viu les eleccions a Terrassa foto a foto

La participació es desploma més de 17 punts a Matadepera

La participació s’enfonsa vuit punts fins al 50% a les 18h a Terrassa

FOTOGALERIA | Jornada electoral al Casal de Gent Gran Sant Pere Nord de Terrassa

FOTOGALERIA | Veïns i veïnes voten al Casal Cívic Pla de Bonaire el 23J

FOTOGALERIA | Arrenca sense incidències la jornada d’eleccions generals als col·legis de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa