MónTerrassa
Ordre del dia del ple municipal de Terrassa de juliol
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper dijous, 20 de juliol, el Ple ordinari corresponent a aquest mes. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens a partir de les 18 h. Us recordem que el Ple es podrà seguir en directe a través del web municipal (www.terrassa.cat) i que a partir de divendres el vídeo íntegre del Ple estarà publicat al canal Youtube municipal (https://www.youtube.com/user/ajterrassa).

Ple Ordinari de juliol de 2017

ORDRE DEL DIA

ÀREA DE SERVEIS GENERALS I GOVERN OBERT

1. Declarar d’especial interès o utilitat municipal les construccions, instal·lacions i obres a les quals s’ha atorgat llicència municipal, i determinar la bonificació en la quota de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

2. Donar conformitat a les condicions de treball generals dels Instruments Col·lectius pel període 2016-2019 d’aplicació al personal funcionari i personal laboral al servei de l’Ajuntament de Terrassa, i de les societats municipals Egarvia, S.A., Societat Municipal de Comunicació, S.A., Societat Municipal d’Habitatge de Terrassa, S.A. i Foment de Terrassa, S.A.

3. Modificar parcialment la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Terrassa pera l’exercici 2017.

4. Aprovar l’increment de les retribucions per al 2017 en un 1% per al personal delrègim funcionari i laboral que presta serveis a l’Ajuntament de Terrassa, i a lessocietats municipals Egarvia, S.A., Societat Municipal d’Habitatge de Terrassa, S.A.,Foment de Terrassa, S.A. i Societat Municipal de Comunicació, S.A.

5. Aprovar l’increment de les retribucions mensuals, assistències i de lesindemnitzacions del personal electe en un 1% per al 2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa