MónTerrassa
Ona Martínez acaba el permís de maternitat i es troba amb Rovira a Suïssa

La setmana vinent Ona Martínez es reincorporarà a les seves múltiples responsabilitats com a regidora del govern de Terrassa en finalitzar el permís de maternitat. Abans, però, aquest mateix divendres viatjarà a Suïssa per poder reunir-se amb la Secretària General d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i exiliada política, Marta Rovira. Una trobada de treball que ha de servir “per explicar el projecte de present i futur per Terrassa que s’està desenvolupant des del govern” egarenc i que Ona Martínez defensarà com a candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

També participaran les candidates i candidats republicans a la resta de poblacions de la comarca del Vallès Occidental

A la trobada, on també participaran les candidates i candidats republicans a la resta de poblacions de la comarca del Vallès Occidental, servirà per definir estratègies conjuntes de territori “que permetin millorar les polítiques de benestar, llibertat i progrés que es defensen des de Terrassa sobre una estratègia republicana de país”.

Per Ona Martínez, s’està davant d’una gran oportunitat: “Governem la tercera ciutat de Catalunya”

Per Ona Martínez, s’està davant d’una gran oportunitat: “Governem la tercera ciutat de Catalunya i venim d’un mandat on hem demostrat que cap adversitat pot aturar la voluntat transformadora de les polítiques republicanes. Lligar el projecte de ciutat amb el territori i el projecte per al país que treballem des del govern de la Generalitat és la clau del futur”.

La candidata terrassenca, i nova cap visible de la formació republicana a la capital del Vallès Occidental, alhora, també remarca un component emotiu de la trobada: “Serà la primera vegada que podré parlar amb la Marta Rovira des del seu exili. Una persona que no ha deixat de treballar pel País malgrat la distància i que demostra la capacitat de treball i esforç compartit del republicanisme que intentem aplicar, dia a dia, a la política municipal terrassenca.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa