MónTerrassa
Només un senyor ha vingut sense mascareta, però la resta tot bé
L’Albert Casas, l’Odette Fontanes i l’Emilia Baqués al Casal Cívic de Sant Pere
L’Albert Casas, l’Odette Fontanes i l’Emilia Baqués al Casal Cívic de Sant Pere | Laura Gómez

!--akiadsense-->

La jornada electoral al Casal Cívic de Sant Pere avança tranquil·lament. Així ho han constatat l’Odette Fontanes, l’Emilia Baqués i l’Albert Casas, membres de la mateixa mesa al col·legi electoral. Les tres membres han afirmat que, fins el moment, no hi ha hagut cap incidència i, en general, la jornada s’està desenvolupant sense incidències al casal.

La majoria de gent segueix les normes i “només un senyor que ha vingut sense mascareta, però la resta tot bé”, afirma l’Odette, que s’ha sorprès quan li ha tocat ser la presidenta de la mesa, ja que en principi era suplent.

L’Emilia, vocal, afirma que fins al moment s’han sentit segurs pel que fa el context de la pandèmia i, tant organitzadors, apoderats i electors que fins ara han passat per la seva mesa, han respectat totes les mesures de seguretat. Explica que la gran incògnita serà de 19h a 20h, quan comenci la franja horària establerta per aquelles persones positives en Covid-19 o contactes estrets.

En Jordi Mercè forma part de la junta del casal i s’ha apuntat voluntàriament per ser organitzador. Afirma que en aquest col·legi “les meses s’han pogut constituir molt ràpid i a les 9:00h el casal estava obert i ja funcionant”. Pel que fa la Covid-19, explica que se senten segurs de manera relativa. Per una banda, el col·legi té un sistema de renovació de l’aire, que valora positivament, però per altra banda, lamenta que no hi hagi cap personal sanitari que els doni indicacions més exactes en el cas que es doni alguna incidència, o per exemple, com posar un EPI.

Jordi Mercè, membre de la junta del casal i organitzador voluntàri al Casal Cívi de Sant Pere.
Jordi Mercè, membre de la junta del casal i organitzador voluntàri al Casal Cívi de Sant Pere. | Laura Gómez

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa