MónTerrassa
No hem tingut cap dubte en venir, si ens ha tocat, ens ha tocat
  • CA
Javier Sanchez, Conchi Soto i Iñaki Toledo al Recinte Firal de Terrassa.
Javier Sanchez, Conchi Soto i Iñaki Toledo al Recinte Firal de Terrassa. | Laura Gómez

!--akiadsense-->

El Recinte Firal de Terrassa ha obert les seves portes, aquest cop, per convertir-se en col·legi electoral. A Conchi Soto, Javier Sánchez i Iñaki Toledo els ha tocar ser membres d’una de les meses electorals del recinte. L’Iñaki, vocal, comenta que ha sigut un matí molt mogut amb molta gent, i no ha sigut fins primera hora de la tarda que hi ha hagut més calma i s’han pogut relaxar una estona.

Explica que “al matí hi ha hagut un moment que el recinte s’ha omplert molt” i semblava que l’aforament s’anava omplint cada vegada més, però s’ha controlat molt ràpidament i s’han posat cintes a fora per arreglar-ho. Apart d’aquest petit incident, remarca que la jornada electoral al recinte s’està desenvolupant sense problemes i sense preocupacions.

Javier Sanchez, Conchi Soto i Iñaki Toledo a una mesa del Recinte Firal de Terrassa
Javier Sanchez, Conchi Soto i Iñaki Toledo a una mesa del Recinte Firal de Terrassa | Laura Gómez

!--akiadsense-->

Els tres s’han sentit protegits i han comprovat que tothom ha seguit les mesures de seguretat. El moment que més els preocupa, però, encara no els ha arribat: “De moment ens sentim protegits, s’haurà de veure a partir de les 19:00h”, afirma l’Iñaki. Pel que fa l’assistència a la mesa electoral, els tres membres afirmen que des de que van saber que els havia tocat el sorteig, sempre han tingut clar que havien de venir. “No hem tingut cap dubte en venir, si ens ha tocat, ens ha tocat”, declaren.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa