MónTerrassa
Neteja nocturna a places i parcs per evitar concentracions
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart ha explicat aquest dimarts que Terrassa ens troba en situació risc. En aquests moments estem encara al nivell 2 però no es descarta que en els pròxims dies, si el ritme de contagis de coronavirus continua, Salut apliqui mesures més restrictives. Per evitar-ho, des de la conselleria i l’Ajuntament s’han iniciat diferents mesures. Una, és la instal·lació de carpes per fer testos massius.

La desinfecció n’és una altra. Des de mitjans del mes de març que l’Ajuntament va començar les desinfeccions a espais públics (zones properes als CAPs, estacions o residències). En aquests darrers mesos, s’han concentrat els esforços en parcs infantils i mobiliari urbà. Ara, s’ha decidit que una bona manera d’evitar aglomeracions a les nits del cap de setmana és realitzar neteja amb aigua. Es tracta doncs, d’un dispositiu dissuasori per tal que sobretot els joves es reuneixin en aquests espais públics, el que alerten està sent un dels focus de contagi més importants.

L’Ajuntament també incrementarà la campanya informativa. Així, es distribuiran prop de 5.000 cartells amb informació bàsica sobre mesures de prevenció, que s’afegiran als cartells que ja s’han anat penjant per la ciutat i en portes d’edificis. “Davant la tendència creixent de nous casos positius per Covid, hem de fer una nova crida a la ciutadania. Tot i que no estem en una situació d’alarma hem de recuperar la responsabilitat personal prenent les mesures d’higiene necessàries”, ha advertit l’alcalde.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa