MónTerrassa
Montserrat Trullàs renuncia a l’acta de regidora de Terrassa per Junts
  • CA

Montserrat Trullàs ja ha signat la renúncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Terrassa. Ara cal veure si es fa un ple especial per la presentació. Amb aquesta renúncia, a un any vista de les eleccions municipals de 2023, Montserrat Trullàs fa una passa enrere i deixa la porta oberta a l’estratègia de Junts per Terrassa, que comporta que la número 2 de la candidatura, Montserrat Caupena, assumeixi el lloc a la sala de plens i tingui uns mesos per rodar-se abans dels comicis. Aquest divendres 15 de juliol tindrà lloc un ple extraordinari per la renúncia. També ho farà el següent de la llista, Marc Gijón, per així poder agafar l’acta Caupena.

Trullàs al Ball de Plaça

Que Trullàs abandonaria se sabia des de fa mesos

Que Trullàs abandonaria se sabia des de fa mesos, tot i que la decisió ha trigat més del que s’esperava després que les dues grans candidates a encapçalar el cartell electoral de Junts, Caupena i Meritxell Lluís, arribessin a un acord per fer una proposta conjunta i defugir d’unes primàries, que es considerava que podien ser complicades pels enfrontaments interns. Finalment, es va fumar la pipa de la pau.

Montserrat Trullàs va prendre possessió del seu càrrec de regidora a l’inici del Ple Ordinari del mes de setembre de 2020. Ho feia arran la renúncia del regidor Miquel Sàmper, qui havia estat nomenat conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Són 21 mesos a la sala de plens.

Com va prometre el càrrec

“Per imperatiu legal, prometo que treballaré per una Terrassa més feminista i ecologista, culta, equitativa, solidària i cohesionada socialment, que vetlli per la igualtat i pels drets i llibertats de tothom, especialment, pels presos, exiliats i represaliats polítics; i lluitaré perquè Catalunya sigui un estat independent en forma de república”.

Maria Montserrat Trullàs Escoda (Terrassa, 1965) és llicenciada en Filosofia i Lletres–Filologia Catalana, diplomada en EGB–Filologia, té postgraus en Educació d’Adults i en Formació de Professorat de Català per a adults. És mestra de Formació d’Adults des del 1989 fins a l’actualitat. Va començar ensenyant català a l’entitat Cultura i Comunicació, i ha treballat fent classes a diferents barris de la ciutat. És membre de diverses entitats terrassenques de l’àmbit de la cultura.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselmo a juliol 14, 2022 | 11:34
    Anselmo juliol 14, 2022 | 11:34
    El que no tinc gens clar es que la cap de llista sigui la dona del Rull, ja ha demostrat els últims anys que es poc més que irrellevant . Esperem que d'aquí al proper mes de maig quan es facin les eleccions Junts canvií d'idea i presenti un altre candidat/a i per suposat un equip i un programa de ciutat deixant aparcat els somnis indepes que els caracteritzen . Terrassa vol acció municipal i no unicorns
  2. Icona del comentari de: Anna a juliol 18, 2022 | 12:22
    Anna juliol 18, 2022 | 12:22
    Total per el que feia no la trobarem a faltar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa