MónTerrassa
Montserrat Caupena ja és regidora de l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

Montserrat Caupena ja ha jurat el càrrec com a nova regidora de l’Ajuntament de Terrassa en el ple municipal ordinari de juliol, que se celebra aquest matí de divendres, dia 22. Ho ha fet per “imperatiu legal”. Substitueix Montserrat Trullàs, que va acceptar fer un pas al costat.

Caupena, número 2 de la candidatura de Junts per Terrassa

D’aquesta manera, Caupena, número 2 de la candidatura de Junts per Terrassa, té deu mesos per anar-se rodant abans de les eleccions municipals del mes de maig de 2023. El 15 de juliol va tenir lloc un ple extraordinari per la renúncia. També ho va fer el següent de la llista de Junyts, Marc Gijón, per així poder agafar l’acta Caupena.

Montserrat Trullàs va prendre possessió del seu càrrec de regidora a l’inici del Ple Ordinari del mes de setembre de 2020. Ho feia arran la renúncia del regidor Miquel Sàmper, qui havia estat nomenat conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Han estat 21 mesos a la sala de plens.

Lluitaré perquè Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República

En la seva presa de possessió ha pronunciat unes breus paraules. “Treballaré per una Terrassa que doni oportunitats als joves, que posi les persones al centre, que aposti pel talent i fomenti els drets humans… on ningú pugui ser empresonat o obligat a anar a l’exili per defensar democràticament les seves idees i lluitaré perquè Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República”. 

Qui és la nova regidora de Junts per Terrassa

Montserrat Caupena és llicenciada en llengües romàniques i professora en una escola de Terrassa des de fa més 13 anys. Porta des de 2003 dedicada a la política local i comarcal i nacional. Ara afronta una nova etapa a la sala de plens de l’Ajuntament, al costat de la cap de candidatura, Meritxell Lluís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa