MónTerrassa
Moció del PP perquè “tots els pobles d’Espanya dediquin un espai públic a la Constitució”
  • CA
La part final de la Moció presentada pel PP al Senat per demanar homenatges a la Constitució | QS

!--akiadsense-->

Ofensiva del PP al Senat per assolir que la Constitució arribi a tots els racons d’Espanya en el seu 40è aniversari. Els populars han presentat una moció a la cambra alta espanyola per tal que s’insti a tots els municipis a dedicar un espai públic a la Constitució.

El text, al que ha tingut accès El Món, demana a la comissió Constitucional del Senat que “s’insti al conjunt de les administracions públiques a promoure que tots els municipis d’Espanya comptin amb una plaça, carrer, espai públic o monument en homenatge a la Constitució Espanyola que serveixi de reconeixement al text constitucional que ens ha permès assolir les més altes cotes de llibertat, justícia, igualtat i pluralisme polític”.

La moció, signada pel portaveu José Manuel Barreiro, també inclou un llarg argumentari per justificar la petició com ara el “doble valor jurídic” en tant que “és integradora de drets” com a “font inspiradora d’altres normes”. A més, assegura que serveix per mantenir la “pau, prosperitat i convivència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa