En Miki d’OT va ser un dels primers a pronunciar-se després de la publicació de la sentència. Simplement va compartir una cançó d’Oques Grasses, però amb el missatge que no hi haurà prou gàbies per tancar tants ocells (independentistes). Els seus seguidors van aplaudir que es manifestés a favor de les protestes, alhora que va rebre un munt de crítiques ferotges que el deixaven verd per posicionar-se a favor dels líders independentistes condemnats.

Després de les nits d’enfrontaments i aldarulls als carrers de Barcelona, ara el cantant de Terrassa ha decidit ser més explícit i escriure un tuit al respecte. Un missatge que no ha deixat indiferent els usuaris de Twitter que el segueixen: “Que ningú es confongui. Això no va d’independència. Va de justícia. I que no us enganyi la televisió. Gairebé la totalitat de la gent que ha sortit i que sortirà avui al carrer és pacífica”.

Clar i contundent, l’actitud que molts li demanaven. S’ha fet ressò de la tendència ‘Vaga General 18-O’, el que li ha costat de nou un munt de comentaris negatius que el criticaven per parlar “sense tenir ni idea”. Crítiques i alabances que generaven un debat entre els seus seguidors, entre aquells que el deixaven verd i els qui intentaven defensar-lo.

Tornarà a opinar al respecte o optarà per callar i acabar, així, amb les discussions entre els seus seguidors?

Nou comentari