El Raval de Terrassa, ple de gom a gom

El Raval de Terrassa, ple de gom a gom | Cristóbal Castro

Aquest dilluns, el Raval de Terrassa s’ha omplert com poques vegades. Prop de 15.000 persones s’han concentrat cridats per CDR, Òmnium i ANC després que hagi sortit la sentència contra els líders independentistes. La protesta s’ha iniciat amb els ja habituals Cants per la Llibertat i un petit manifest de rebuig a una sentència que condemna l’egarenc Josep Rull a més de deu anys de presó.

Castellers de Terrassa i Minyons han estat presents en la manifestació

Castellers de Terrassa i Minyons han estat presents en la manifestació | Joan Manel Oller

Durant l’acte s’han sentit diverses proclames i s’ha cantat els Segadors. Minyons de Terrassa i Castellers han fet acte de presència equipats amb les camises oficials, i s’ha realitzat un pilar al bell mig de la plaça.

Un cop finalitzada la concentració, s’ha donat pas a la manifestació. S’ha iniciat cap al carrer Goleta i la riuada de gent ha baixat a bon ritme Rambla avall. L’objectiu era els jutjats de Terrassa. Policia Municipal i Mossos han anat tallant el trànsit en els diferents carrers adjacents i la circulació d’autobusos s’ha vist també interrompuda.

Un cop als jutjats s’han sentit proclames contra els agents policials que protegien l’edifici. Al cap d’una estona, la capçalera ha optat per girar cua i marxar cap a la C-58. Allà s’ha aconseguit tallar l’autopista, primer en ambdós sentits i posteriorment, en sentit Manresa.

El Raval de Terrassa, ple de gom a gom

El Raval de Terrassa, ple de gom a gom | Joan Manel Oller

Capçalera de la manifestació en direcció cap als jutjats

Capçalera de la manifestació en direcció cap als jutjats | Cristóbal Castro

La manifestació ha arribat fins als jutjats de Terrassa on hi havia un cordó policial

La manifestació ha arribat fins als jutjats de Terrassa on hi havia un cordó policial | Cristóbal Castro

Nou comentari