MónTerrassa
Meritxell Lluís: No tenim por. Contra la sentència, independència”
  • CA
Seients amb fotos dels presos polítics
Seients amb fotos dels presos polítics | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Una Meritxell Lluís emocionada ha obert l’acte de Junts per Catalunya a Terrassa. “Tinc el cor compungit” ha afirmat la candidata número 2 al Senat o dona de Josep Rull. Lluís encara s’ha emocionat més amb la interpretació de Sense Tu, ” que els quatre cantàvem a casa”. Un record a Rull i els seus fills Roger o Bernat. L’auditori, ple de gom a gom, amb més de 800 persones, ha estat un clam: “Llibertat”.

“Fa dos anys que res és normal. Patim dia a dia la repressió. A qualsevol país democràtic això seria impossible. Tenim presos polítics, exiliats, ens retiren pancartes… Només per defensar l’autodeterminació” .

Meritxell Lluís:
Meritxell Lluís: | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

A les portes de la sentència contra els exconsellers del Procés, “Lluís ha reblat que ha estat un judico farsa. L’únic que hauria de succeir és una sentència absolutòria. No ha comès cap delicte. Jutjant els nostres companys jutgen els dos milions de persones que van votar l’1-O jutgen tota la ciutadania”.

Per la candidata al Senat, la sentència no serà el final, sinó un “punt i seguit a la repressió. Ens amenacen pequè tinguem por. No en tenim. No restarem callats. Contra la sentència, independència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa