x
Mercè Perea ha visitat la seu del PSC Terrassa | PSC TERRASSA

La seu del PSC Terrassa ha estat l’escenari aquest dilluns d’una trobada entre Mercè Perea i Gracia García, candidates a la llista del PSC per Barcelona en les properes eleccions generals i l’alcaldable, Alfredo Vega, i diversos membres de la llista socialista a Terrassa per les eleccions municipals.

L’objectiu de la sessió ha estat el d’aprofundir en el programa de propostes del PSOE i analitzar de quina manera afectaran a les polítiques locals. Segons ha explicat Perea, diputada en aquesta darrera legislatura al Congrés: “Blindar els drets, l’educació, la sanitat pública i les pensions és la nostra prioritat i per això necessitem uns ajuntaments forts” i ha afegit: “malgrat els deu anys de crisi, hem pogut sostenir la cohesió social perquè tenim un estat del benestar sòlid en la que les administracions locals han estat principalment qui ha donat la cara”.

Perea ha criticat que només arribar al govern, el PP amb majoria absoluta va decidir malmetre la primera competència municipal: va decidir regular sobre l’IBI i això va ser el punt de partida d’una continua invasió de competències”. La candidata número 3 de la candidatura del PSC ha declarat que “s’ha demostrat que els consistoris han estat els mes solvents, han donat la cara front la ciutadania i també econòmicament i els hem d’enfortir”. Per Perea: “Blindar competències i fixar un bon finançament per les entitats locals repercutirà clarament en positiu a la ciutadania”. En aquest sentit, ha destacat l’acció de govern de Pedro Sánchez que ja ha fet canvis en aquests deu mesos com “el real decret llei que aprova la millora del finançament pels ajuntaments demostrant així la voluntat municipalista dels socialistes”.

Per la seva banda l’alcalde i candidat del PSC a les properes eleccions municipals a Terrassa, Alfredo Vega ha afirmat que la proposta dels socialistes “és la més municipalista. Si aquestes eleccions ens aporten una major confiança per part de la ciutadania, tots i totes en sortirem beneficiats, ja que un govern de PSOE defensarà millor els interessos dels pobles i ciutats, també per Terrassa”. La terrassenca Gracia García, número 13 a la llista del PSC per Barcelona ha alertat del perill de l’abstenció “que sempre afavoreix a la dreta” i ha assegurat que un govern del PSOE és l’únic que l’estat del benestar i prioritza els drets a les persones”.

Nou comentari