MónTerrassa
Menys soroll als menjadors escolars de Terrassa
  • CA

Ciutadans ha portat al ple municipal de març una proposta de resolució per tal d’adaptar els menjadors escolars a la sensibilitat auditiva per a nens amb TEA (Transtorn de l’Espectre Autista). La moció presentava els següents acords:

PRIMER. Procedir a mesurar el o de les aules dels menjadors escolars durant les hores dels àpats per determinar quins nivells de contaminació acústica s’hi concentren.

SEGON. Realitzar un estudi tècnic en base a les medicions acústiques realitzades sobre la possible insonorització dels espais on s’ubiquen els menjadors escolars, per tal de reduir l’impacte ambiental, i millorar la qualitat de vida dels estudiants, alumnes amb TEA i treballadors i comunitat educativa.

TERCER. Buscar vies de col·laboració amb la Diputació i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per la posada en pràctica de propostes derivades de l’estudi tècnic realizat, com pot ser la insonorització d’aquests espais tancats.

QUART. Sensibilitzar la comunicat educativa i treballadors dels centres escolars sobre què és el TEA i com afecta la contaminació acústica a les persones que pateixen aquest transtorn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa