MónTerrassa
Les mascaretes comprades pel govern local generen un allau de crítiques de l’oposició

La compra d’un milió de mascaretes per part de l’Ajuntament ha estat el tema més polèmic del ple d’abril celebrat aquest dimecres a la tarda, el primer telemàtic. Els punts 13 -“Ratificació del Decret número 2.630/2020, de 14 d’abril, pel qual s’aprova l’expedient de transferència de crèdit número 3 del Pressupost Municipal del 2020”, i 14 -“Aprovació de l’expedient de transferència de crèdit número 5 del Pressupost Municipal del 2020”- ha estat objecte d’un debat llarg i farragós. Les dues mesures s’han aprovat, sense un “no” de l’oposició, abstencions i “sí” matisats, que ha entès que la mesura era necessària, però amb crítiques a les formes i un avís del PSC sobre possibles irregularitats en l’adquisició del material.

Junts per Terrassa i Ciutadans no han arribat fins a la denúncia dels socialistes, però sí que han acusat l’equip de govern de Tot per Terrassa-ERC-Mes d’oferir poca informació i de manca de claredat en la cerca i compra de les mascaretes. Les formacions opositores han plantejat que potser el segon lot no calia obtenir-lo i que els diners podien destinar-se a altres necessitats.

En una primera comanda es van invertir 208.000 euros per aconseguir 400.000 mascaretes, que en la darrera setmana han anat arribant a la majoria de les llars de la ciutat. A una segona se n’hi dediquen 312.000 euros per a 600.000.

Nou comentari

Comparteix