MónTerrassa
L’últim ple municipal de 2022 arriba amb tres intervencions ciutadanes
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper divendres, 23 de desembre, el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. L’acte tindrà lloc de forma telemàtica a partir de les 9.30 h. El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal, i també es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).

Ordre del dia

1. Aprovació dels esborranys de les Actes de les reunions realitzades els dies 28 d’octubre i 4 de novembre d’enguany (números 13 i 14/2022, respectivament).

ÀREA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

2. Proposant mantenir per a l’any 2023 les tarifes del servei d’autobús dels títols de transport no integrats del 2022, per a la seva aplicació a partir de l’1 de gener del 2023.

3. Aprovació de les tarifes dels aparcaments soterrats situats al Vapor Ventalló, a l’avinguda de Barcelona, a la plaça de Lluís Companys, a la plaça del Progrés, a la plaça del Primer de Maig, a la plaça del Dr. Robert, a la plaça Vella i al Raval de Montserrat de Terrassa, per a l’any 2023.

4. Aprovació de les condicions econòmiques per al 2023 del contracte per a la gestió i explotació del servei municipal del transport públic col·lectiu i urbà de la ciutat de Terrassa, vigent entre l’Ajuntament i TMESA.

5. Donar compte del Decret 19.789, de data 28 de novembre del 2022, relatiu a l’establiment de la Zona de Baixes Emissions a Terrassa l’any 2023.

ÀREA DE SERVEIS GENERALS

6. Aprovar l’actualització de l’Inventari de Béns i Drets de propietat municipal a 31 de desembre de 2021.

7. Donar compte de l’elaboració per part de la Intervenció General del “Pla Anual de Control Financer de 2023”.

8. Aprovar l’expedient de suplement de crèdit número 5 del Pressupost de l’any 2022, per import de 1.821.169,00 €.

ÀREA DE DRETS SOCIALS

9. No admetre, per extemporani, el recurs de reposició interposat contra l’acord de la Junta de Govern Local de data 23 de juny de 2022, per incompliment de la normativa d’animals potencialment perillosos i confirmar la sanció imposada.

ÀREA DE CICLES DE LA VIDA

10. Aprovació del nou Pla de Joventut de Terrassa 2022-2026.

JUNTA DE PORTAVEUS

11. Declaració institucional condemnant els feminicidis per violència masclista.

12. Donar compte de les Declaracions i Acords eventualment aprovats per la Junta de Portaveus, si s’escau.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

13. Proposta presentada per l’Observatori dels Drets Socials, en relació amb el servei d’assistència personal per a persones amb discapacitats.

14. Proposta presentada pel Sr. Francisco Jesús Marín Garrido, en relació amb els criteris de les zones de lliure circulació de gossos, amb l’accés dels gossos al transport públic municipal, i amb l’ADN caní.

15. Proposta presentada per l’entitat “Club Deportivo Rcr19”, per la pacificació del trànsit i la seguretat per al col·lectiu ciclista.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

16. Proposta presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per la instal·lació d’un parc de seguretat vial de formació de joves, usuaris de VMP i bicicletes.

17. Proposta presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per prevenir els fitxatges d’equips de futbol complets entre clubs.

18. Presentada pel Grup municipal de JxT, per donar rellevància a la plaça dels Drets Humans a la ciutat.

19. Presentada pel Grup municipal de JxT, per garantir el dret de sufragi secret de les persones amb discapacitat visual a les pròximes eleccions municipals.

20. Presentada pels Grups municipals de TxT i d’ERC-MES, proposant aprovar per a l’any 2023 les tarifes del component tarifari, els corresponents suplements i l’estructura tarifària-horària dels mòduls del servei d’auto-taxi.

PROPOSTES URGENTS SEGUIMENT I CONTROL DE LA GESTIÓ D’ALTRES ÒRGANS DE GOVERN MUNICIPAL

21. Donar compte del llistat extractat dels Decrets i Resolucions números 11.355 al 12.300, i de l’1 al 94/2022, dictats per l’alcalde president i regidors i regidores delegats.

22. Donar compte del llistat d’acords adoptats per la Junta de Govern Local.

PRECS I PREGUNTES


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa