MónTerrassa
El ple de Terrassa vota unànimament escoltar La Maurina
  • CA
Ple municipal de Terrassa
Ple municipal de Terrassa | ERC Terrassa

!--akiadsense-->

Els grups municipals del PSC, Junts per Terrassa i Ciutadans han presentat de forma conjunta en el ple municipal d’aquest gener una proposta de resolució per la creació d’una taula de reunió i debat específic pel barri de La Maurina. Al final, tothom hi ha estat d’acord i s’ha aprovat per unanimitat. Veïns del barri han assistit al ple per veure el debat. Javi González, tamnateix, ha acusat Junts d’apropiar-se de la proposta.

La proposta inclou la creació d’un nou òrgan de participació, en el qual haurien d’estar representades totes les entitats, col·lectius del barri i l’Ajuntament. Un espai que permetria canalitzar tota l’activitat del barri, continuar els projectes ja en marxa i dissenyar-ne de nous. Un espai de trobada per donar continuïtat a les sinèrgies sorgides del Pla de Barris.

El Pla de Barris de La Maurina, executat entre els anys 2008 i 2018, va generar una profunda transformació urbanística, social i econòmica. “Cal donar continuïtat a aquells projectes entre els quals destaca la construcció del casal cívic Francisca Redondo. Un equipament que s’ha de convertir en un referent per a l’activitat sociocultural del barri”, exposen en els motius de presentació de la moció els tres grups municipals. És per això, que la proposta demanava “estudiar la possibilitat d’establir una nova oficina d’atenció ciutadana en aquest espai i facilitar-ne l’accés amb transport públic”.

Miquel Sàmper, de Junts, també ha apuntat que s’haurà de millorar el sistema de transport urbà amb autobusos. Ona Martínez, d’ERC, ha agraït el treball dels veïns del barri on va passar la seva infantesa. Jennifer Ramírez, de Tot per Terrassa, també sha manifestat en el mateix sentit. Amadeu Aguado, del PSC, s’ha mostrat satisfet de l’acord general. Tot i l’acord, hi ha hagut clatellades entre Sàmper i González, entre González i Ramírez, entre Martínez i Sàmper… Amadeu Aguado ha posat pau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa