MónTerrassa
L’Oficina dels drets civils i la no discriminació de Terrassa pren forma
  • CA
La directora d’Igualtat de la Generalitat amb la regidora i tècnics municipals | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de Ciutadania i Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, acompanyada de tècniques municipals, s’ha reunit aquest divendres amb la directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, per a parlar del projecte de Llei d’igualtat de tracte i no discriminació que properament iniciarà el tràmit parlamentari per tal de ser aprovada l’any vinent. La trobada ha tingut lloc a la seu de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa.

La Llei catalana d’igualtat de tracte i no discriminació té per objectiu la protecció de la llibertat de culte, el dret a les pròpies conviccions i a no partir discriminació o persecució per raons de capacitat, discapacitat, edat, origen, origen racial o ètnic, sexe o orientació sexual o per qualsevol altra condició social o personal.

A reunió d’aquest divendres, Lluís i Mata han parlat també de la propera creació de l’Oficina dels drets civils i la no discriminació, que l’Ajuntament de Terrassa té previst obrir l’any vinent, en compliment del Pla de Mandat. La regidora i la directora general s’han compromès a aprofundir en la col·laboració entre les dues administracions pel desplegament de la llei i, especialment, de l’Oficina dels drets civils i la no discriminació de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa