MónTerrassa
Puig, ofès amb els diputats que no canten ‘Els Segadors’
  • CA
Lluís Puig, a Brussel·les | Vicenç Batalla

!--akiadsense-->

El conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig ha dit que l’ofèn que hi hagi diputats al Parlament de Catalunya que no cantin ‘Els Segadors’ quan sona a l’hemicicle. Puig ha dit que per ell això suposa “un insult als símbols” i ha emplaçat als diputats que no canten l’himne que “comencin per aquí amb el respecte”. D’aquesta manera, el conseller a l’exili responia a la polèmica sobre els tuits i textos antics del president Quim Torra. Puig ha demanat als crítics de Torra que deixin d’insultar-lo.

“Qui conegui Quim torra sap perfectament que és una persona de gran talent, noblesa, honestedat i amb una sinceritat grandíssima amb el que diu”, ha manifestat Puig. “La manipulació de frases, traient-les de context, no va enlloc, son anècdotes i hi ha gent que no té gaire feina i es dedica a perdre el temps”, ha afegit en declaracions al 324.

Torra, segons Puig, “pot anar amb la cara ben alta, pel que ha fet com a editor i escriptor perquè no ha anat mai a atacar i fer mal a ningú”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LA PERIFERIA a maig 17, 2018 | 13:37
    LA PERIFERIA maig 17, 2018 | 13:37
    Voldria recordar que l'ofensa respecte els símbols nacionals i culturals tenen moltes interpretacions, per tant, seria interessant que a part de justificar les barbaritats dels omentaris jocosos del senyor Torra, hauria de saber que l'insult i el menyspreu és d'anada i tornada, i des de Catalunya, s'ha ofès els símbols d'uns i altres. En democràcia hauria de saber que l'adscripció és voluntària i les banderes i els himnes són d'ús voluntari. Hauria de tornar a escoltar a Brassens.
  2. Icona del comentari de: LA PERIFERIA a maig 17, 2018 | 13:39
    LA PERIFERIA maig 17, 2018 | 13:39
    Brassens. "Cuando la fiesta nacional Yo me quedo en la cama igual, Que la música militar Nunca me supo levantar.". Com podem criticar a uns i evitar qualsevol crítica al nostre sentiment nacional?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa