MónTerrassa
L’esquerra federalista crea a Terrassa un club de debat i opinió
  • CA
Lluís Rabell va ser president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot | Jordi Borràs

!--akiadsense-->

Aquest dijous 19 de setembre a les 20:45h amb la col·laboració de l’Espai MOSS (carrer Volta, 23), comença a Terrassa una fórmula per a debatre i compartir en un entorn acollidor i amb una bona oferta gastronòmica. El primer convidat serà Lluís Rabell, activista veïnal, expresident del Grup Parlamentari de Catalunya Sí que Es Pot i federalista d’esquerres. Es tracta de la primera activitat que realitza el Club Còrtum Terrassa.

Club Còrtum és un grup de debats i opinió en què no es necessita sense pagar cap quota d’associat. “La nostra voluntat és ser un punt de trobada d’una esquerra que sovint es perd en els matisos. Ho fem des de la constatació que l’esquerra té moltes i diverses sensibilitats, però que dins d’aquest món ple de matisos hi ha moltes més coincidències que discrepàncies”, expliquen. El seu objectiu, manifesten, “és intentar trobar el màxim comú denominador per tal d’enfortir els lligams de la gent d’esquerres. Ens declarem d’esquerres i, com a conseqüència, federalistes, feministes, abolicionistes i ecologistes”.

La plataforma, nascuda a Barcelona a finals del 2015, aposta per “la necessitat de bastir ponts i trobar punts d’entesa, no ens conformen amb cap de les dues versions excloents que semblen que s’estan assentant en aquest moment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa