L’escorcoll a Unipost de Terrassa s’ha acabat amb una petita càrrega policial i moments de tensió i de violència. La comitiva de vehicles dels Mossos i de la Guàrdia Civil ha triat la que s’ha demostrat que era la pitjor via de sortida. Des de Mare de Déu dels Àngels han creuat per un petit parc i han agafat Canonge Rodó per anar a buscar Cervantes. El carrer estava tallat i ple de tanques i amb un forat d’un mig metre. Els concentrats a Unipost, a 20 metres escassos, ho han vist, i han anat fins allà, on els vehicles tenien moltes dificultats per sortir, sobretot si queien al forat. Ha estat un espectacle de tanques volant, de policies posant petits materials per fer de pont, i d’una petita càrrega per fer espai i treure els manifestants que havien tingut temps de tallar Cervantes. Els Mossos han obert pas amb empentes i amb cops de porra, i tot i així no ho han tingut gens fàcil perquè la gent resistia. De mica en mica s’ha pogut fer via, tot i que el darrer vehicle s’ha trobat encerclat ha trigat una estona més a sortir.

Comentaris

  pm Setembre 19, 2017 | 20:16
  Això és exactament el que està buscant un "gobierno" que ha perdut totalment els papers. No hauriem de caure en el parany. Fem la revolució dels clavells, no els donem motius per aixafar-nos.
  Neus Setembre 19, 2017 | 20:32
  Aquests com els espies, amb GPS es pensen que ho controlen tot..... Amb porres!!!, ni dissimulen amb l'excusa oficial que venen per motius antiterroristes.... per mi l'operació AGORA ja se'n pot tornar als seus quarte'ls.
  jordi Setembre 19, 2017 | 20:53
  la policia del regim feixista!!!
  Kadra Setembre 19, 2017 | 21:39
  No s'enten l'actuació dels mossos. La llei catalana és vàlida i està per sobre de la constitució de la qual depenen les ordres d'escorcoll. Votar no és delicte. El referèndum és legal. No ens robaran la democràcia.
  Força Setembre 19, 2017 | 22:05
  La millor venjança es anar a votar l'1O i separar-nos d'espanya, això es l'unic que hem de tenir al cap.
  Per als mossos Setembre 19, 2017 | 22:21
  Hi ha maneres de fer-se el despistat intentant parlar amb la gent i que vagi passant el temps i no fer de gossos dels cossos repressius espanyols.
  crack Setembre 19, 2017 | 23:23
  no penseis que los mossos nos vayan a apoyar, los tienen bien acojonados ,y es muy facil: con el empleo ll*ll
  alerta Setembre 20, 2017 | 05:46
  No hem de caure al parany dels incivils, ahir van irrompre a la ANC de Reus i els van pendre cartells, están buscant qualsevol excusa per declarar l´ estat de guerra SI SI SI
  Tudó Bufat Setembre 20, 2017 | 05:58
  Hem de resistir i, ara més que mai, unir-nos i plantar cara als feixistes que escalfen els seients del congrés i atempten contra la llibertat del poble.
  Sorpresa Setembre 20, 2017 | 06:26
  No he vist cap cop de porra.
  Josep Setembre 20, 2017 | 18:12
  Feste mirar els ulls

Nou comentari