MónTerrassa
L’avantprojecte del Pla Local de Seguretat de Terrassa, a debat
  • CA

Durant la sessió d’aquest dijous, el Consell Municipal de Seguretat ha debatut l’avantproposta del procés per a l’elaboració del nou Pla Local de Seguretat. Aquest pla ha de constituir l’instrument de diagnosi, planificació, seguiment i avaluació de totes les actuacions desenvolupades pels diferents operadors del sistema local de seguretat pública, establint una estructura organitzativa i funcional que abordi la seguretat amb perspectiva global i actuació coordinada.

Entre altres objectius recollits per l’avantproposta, el Pla Local de Seguretat vol analitzar l’estat de la seguretat pública a Terrassa i l’organització i activitat dels operadors responsables, impulsar la transversalitat definint un sistema local de seguretat pública amb totes les parts implicades, i fomentar la implicació i la participació activa dels ciutadans en la seguretat.

Segons el document presentat al Consell, el pla s’estructurarà en cinc programes: seguretat ciutadana, seguretat viària i mobilitat, protecció civil i emergències, qualitat de vida i civisme i gestió del sistema local de seguretat pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa