L’autobús a l’Hospital de Terrassa serà gratuït abans d’acabar 2019. Era una promesa electoral de Tot per Terrassa i l’alcalde Jordi Ballart ho confirma. En les properes setmanes s’cabarà de dibuixar la manera de com posar-ho en marxa. Una de les idees és obrir una petota oficina al centre sanitari de Torrebonica on a l’usuari que ha emprat el servei se li retornin els diners. La idea va en la línia del que fa Funerària per la diada de Tots Sants.

Ballart afirma que el veritable greuge és el pàrking de pagamanent. L’Hospital de Terrassa està fora del nucli urbà i l’única manera de desplaçar-s’hi es en cotxe particular i en autobús. Anar a peu ès una opció pero les instal·lacions se situen molt lluny de tot i no hi ha un camí definit i segur.

L’alcalde reconeix que bona part dels usuaris de l’equipament procedeixen de Rubí. Aquest, explica, és un dels elements que s’ha de mirar, perquè els beneficiaris de l’autobús gratuït han de ser els habitants de Terrassa, que paguen els seus impostos a la ciutat.

Nou comentari