MónTerrassa
L’Ajuntament recrimina les acusacions de nepotisme des de la Fundació Esportiva Terrassa FC
  • CA

El ple municipal de Terrassa ha tancat files al voltant de l’Ajuntament. Aquesta setmana, s’han fet públiques unes declaracions d’un dirigent de la Fundació Privada Esportiva Terrassa Futbol Club en què acusava el Consistori d’haver “maltractat” la institució i acusava al regidor d’Esports del moment d’haver actuat en benefici “d’un amic seu”. La moció, aprovada per junta de portaveus, defensa “totes les actuacions preses pel Ple al llarg d’aquests anys, avalades per les resolucions judicials que s’han produït i que confirmen la bondat del procediment i la seva justificació”.

Des de l’Ajuntament consideren que aquestes acusacions “atempten contra l’honor i el prestigi de l’Ajuntament de Terrassa i dels diferents grups municipals que han estat presents al Consistori en els darrers anys”. Cal recordar que tant l’expedient de rescissió de la concessió de l’Estadi Olímpic, com l’exigència d’un cànon per l’explotació del complexe de Les Palmeres van ser aprovades per unanimitat a la Junta de Govern Local l’any 2010 (PSC, ERC, ICV) i mai cap grup polític present al Consistori d’aquell moment va presentar al Ple de l’Ajuntament cap moció per revertir les decisions presses en aquest procediment.

El procediment judicial obert a partir de les resolucions de la Junta de Govern Local ha tingut un recorregut en els darrers 10 anys en els que tampoc cap Alcalde, ni grup polític ni regidor/a han qüestionat aquestes decisions. Per últim, cal evidenciar que totes les resolucions judicials al voltant d’aquests temes han sigut favorables a l’Ajuntament de Terrassa, existint avui dia sentències fermes que avalen les decisions presses.

La moció rebutja les acusacions del dirigent de la Fundació Fundació Privada Esportiva Terrassa Futbol Club contra l’Ajuntament de Terrassa per no tenir “cap fonament ni prova que les justifiqui” i insta als serveis jurídics municipals “a analitzar el contingut de les declaracions per si fossin constitutives d’algun tipus de delicte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa