MónTerrassa
La CUP Terrassa dóna suport a la protesta educativa de CGT i COS

La CUP Terrassa defensa activament la vaga convocada pels sindicats CGT i COS en l’àmbit educatiu. Les militants i simpatitzants de l’assemblea de Terrassa estan plenament en sintonia amb les seves reivindicacions i entenen els motius que els han portat a convocar la protesta. Per això, militants cupaires donaran suport aquest dimecres a la vaga, tant a les escoles i instituts de Terrassa com a la manifestació central de Barcelona.

Les propostes de la CUP han tingut una “escassa acceptació” per part de Junts pel Sí i el Govern en els debats previs a l’aprovació de la tramitació parlamentària del projecte de Pressupost 2017. Però”incrementar la partida educativa en almenys 150 milions d’euros”, entenen, “serà una bona mesura de cara a facilitar l’acord en torn als pressupostos”.

I és que des de la CUP consideren que les “reivindicacions i propostes de la Comunitat Educativa són raonables, de sentit comú i de mínims, de cara a revertir el cicle de retallades, dignificar l’educació pública, contribuir a l’equitat, la inclusió i la igualtat d’oportunitats”.

Nou comentari

Comparteix