MónTerrassa
La CUP només anirà al Seguici d’Autoritats de Festa Major sense el bisbe

La CUP assitirà al Seguici d’Autoritats de Festa Major (que enllaça l’Ajuntament i la Catedral) “sempre que no hi sigui present el Bisbe de Terrassa (com ja succeí l’any passat, fruit de la pressió de la CUP i d’altres sectors progressistes)”.

Segons la regidora Maria Sirvent, “la CUP respecta les creences religioses de totes les persones, però considera que han de quedar en l’àmbit privat d’aquelles mateixes persones. I no pas en l’Administració Pública”. És per això”, afegeix Sirvent, “que tampoc no entrarem a la Catedral ni participarem de la missa”. La CUP critica que la corporació municipal “participi d’un acte uniconfesional (el catòlic), i que a més a més l’equip de Govern introdueixi a la Catedral el penó municipal (exemplar històric de la bandera de Terrassa, que actualment resta a la Sala de plens)”.

La CUP destaca que la separació “entre el fet públic i el confessional hauria d’estar més que superat en ple 2017, respectant així les creences (múltiples i diverses) que viuen a Terrassa”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: sebastià a juny 23, 2017 | 08:12
    sebastià juny 23, 2017 | 08:12
    La figura del "bisbe" s'ha quedat en una butifarra gruixuda. Altra expressió que se li assembli és totalment inadequada obsoleta i a extingir.
  2. Icona del comentari de: prefereixo el bull... a juny 23, 2017 | 10:04
    prefereixo el bull... juny 23, 2017 | 10:04
    Déu me'n guard de tornar-hi a coincidir amb aquest senyor.. Molta caspa en el sentit literal del terme i en el metafòric. Una manca d'higiene què, això sí, com un àntic mossèn de Sabadell, en Bustos, compensava amb un fotògraf amb clergyman que no el deixava de petja.

Nou comentari

Comparteix