MónTerrassa
La CUP enceta la negociació dels pressupostos de Terrassa per a 2017
  • CA

A pocs dies d’haver tancat la negociació de les Ordenances Fiscals de Terrassa, arriba ara la confecció dels Pressupostos Municipals. I és que els comptes municipals seran aprovats abans que acabi l’any i marcaran el decurs de l’Ajuntament de Terrassa durant tot el 2016.

En aquesta línia, la CUP llança des d’aquest setmana el seu full de ruta negociador. Com a punt de partida, els cupaires celebren aquesta dissabte una formació per a entendre com funcionen els comptes municipals. Aquesta sessió tècnica està oberta a la ciutadania de Terrassa i serà impartida per l’advocat Joan Planas i Josep Cònsola (impulsor de la Universitat Comunista dels Països Catalans), que visitaran Terrassa ad hoc.

La setmana que ve es constituirà el Grup de Treball de Pressupostos, que analitzarà la proposta de l’Equip de Govern i desenvoluparà un pack de mesures pròpies. Finalment, una interlocució de la CUP farà arribar Alfredo Vega, regidor de Serveis Generals i responsable dels comptes municipals, el document amb les prioritats de l’agrupació municipal.

Seminari cubà

A més a més, i emmarcat en aquest esperit, aquesta setmana també arranca un seminari de formació en torn a la figura del Ché Guevara i el projecte revolucionari de l’estat de Cuba. Tindrà lloc al casal Atzur, durant els tres divendres vinents de novembre (4, 11 i 18).

Cal recordar que el Ple de Terrassa va aprovar l’altre dia una moció en contra del bloqueig a Cuba, tal com ho van fer desenes de municipis catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa