MónTerrassa
La CUP crida a manifestar-se contra el terrorisme i la monarquia

La CUP de Terrassa fa públic el seu suport i adhesió a diferents manifestacions que tindran lloc entre avui i demà, arran de l’atemptat gihadista. “Totes elles tenen en comú que seran protestes no només contra el fanatisme religiós de DAESH, sinó també contra el racisme i la islamofòbia a la nostra societat”.

En primer lloc, la CUP serà present avui a les set a la concentració que tindrà lloc al Raval de Montserrat convocada pel Col·lectiu d’Immigrants de Terrassa. “No només ens solidaritzarem amb les víctimes del 17-A, sinó que també cridarem contra els pensaments xenòfobs i islamofòbics produïts a la nostra ciutat, com ara les pintades feixistes i contra els musulmans aparegudes en els darrers mesos a diferents indrets de la ciutat”.

En segon lloc, i de cara a la gran protesta per demà a Barcelona, la CUP també s’adhereix a la concentració prèvia que diverses entitats i ONGs convocaran a les quatre hores a la cruïlla de Rambla Catalunya – Carrer Aragó. El lema serà “Les vostres guerres els nostres morts” i es fa una crida a assistir-hi vestit de blau. En acabar aquesta mobilització, la CUP proposa a les persones i col·lectius que també vulguin participar en la manifestació institucional a fer-ho en el bloc de la societat civil sota el mateix lema.

“I és que la CUP no pot avalar una capçalera de la manifestació formada per representants de l’Estat Espanyol i dels poders que són directament responsables d’aquesta espiral de violència. Des de la CUP rebutgem la doctrina del shock amb què els poders institucionals i molts mitjans de comunicació pretenen canalitzar aquest conflicte, reforçant el concepte d’Estat Policial i pretenent l’existència d’un espai democràtic que inclou tothom, també els qui són directament responsables dels esdeveniments que ara ens colpegen a casa nostra i a escala global”.

Des de la CUP conclouen: “No hi ha espai comú entre víctimes i botxins. Impugnem aquest intent de perpetuar el Règim del 78 a casa nostra amb el pretext dels atemptats i del patiment de la gent”.

Nou comentari

Comparteix