MónTerrassa
La CUP, contra les grans superfícies comercials
  • CA

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa (CUP) Terrassa afirma que “la desmesurada construcció de grans superfícies comercials a l’empara de la política del govern local, tindrà greus conseqüències en els comerços dels nostres barris”. Ho fa quan acaba d’obrir-ne una a l’avinguda de Jaume I i s’anuncien macrocentres a Can Parellada i a la carretera de Matadepera.

La formació diu que en els últims anys la ciutat ha incrementat en desenes de milers de metres quadrats les grans superfícies comercials.

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa assenyala que la política comercial de l’actual govern “és hipòcrita i erràtica perquè s’omplen la boca amb la defensa del comerç de proximitat local a la vegada que mostren una absoluta servitud a qualsevol proposta de grans cadenes foranes”.

Un increment mai vist

La CUP alerta que en pocs anys “Terrassa viurà un increment de centres comercials mai vist fins ara, l’Ajuntament, avui dia no ha donat les dades dels metres quadrats destinats al futur centre comercial que es té previst a la zona de l’antiga fàbrica AEG, per altra banda, Carrefour Property i Carmila posaran en marxa un nou gran projecte a Terrassa, l’empresa té previst obrir un macrocentre comercial sobre un terreny de 80.000 metres quadrats, això sumat al futur complex comercial a la zona nord, les conseqüències poden ser devastadores pel comerç local dels nostres barris”.

Les cupaires denuncien que mentre el govern de coalició de TxT i ERC “ha avalat i liderat grans operacions urbanístiques per tal que grans cadenes vinguin a la ciutat, la política de promoció del petit comerç de proximitat s’ha estancat, i les botigues de barri pateixen una debilitat progressiva”.

La CUP considera “que cal protegir aquests comerços com a garantia de qualitat, atenció, creació de llocs de treball i dinamització dels barris. Es tracta d’entendre que si volem fer una aposta pel comerç local, cal evitar la construcció d’una sola gran superfície més”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a novembre 23, 2022 | 19:05
    Mireia novembre 23, 2022 | 19:05
    Això són llocs de Treball. La CUP hauria de treballar una miqueta més i deixar-se de tanta ximpleria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa