MónTerrassa
Junts refusa l’adhesió al Pla Metropolità i critica la presència de Ballart
  • CA

Ahir es va fer la presentació del futur pla estratègic metropolità de Barcelona, a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada dels alcaldes i alcaldesses de Granollers, Mataró, Sabadell, Mollet del Vallès, entre altres. Junts per Terrassa no ho ha vist pas bé. “Volem expressar la nostra sorpresa i malestar per la presència de l’alcalde a aquest acte i per les informacions publicades segons les quals l’Ajuntament s’hi hauria adherit. Manifestem que aquest tema no s’ha tractat a cap reunió i que ha estat aquest matí, després de registrar a secretaria un bloc de preguntes i una sol·licitud d’informació, que des de l’equip de Govern se’ns ha facilitat la proposta d’acord de participació en el procés «Barcelona demà. Compromís metropolità 2030».

Per la formació “és una manca de lleialtat i de respecte molt greu vers l’oposició, les entitats i la ciutadania ja que el debat territorial s’ha de plantejar des d’una estratègia compartida fruit del debat en els òrgans de participació dels quals ens hem dotat.”

Junts demana “que aquest tema es tracti en una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus amb la presència de l’Alcalde. Des de Junts per Terrassa defensem que el país es planifica a les institucions de Catalunya i que cal buscar sinèrgies basades en la col·laboració i no en la confrontació entre l’àrea metropolitana i la Catalunya no metropolitana. El debat territorial és pertinent però ha de ser fruit del consens amb el territori, mai de la unilateralitat.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa