MónTerrassa
El ple fa un pas més per posar fil a l’agulla en l’ús dels patinets
  • CA
Ple municipal de Terrassa
Ple municipal de Terrassa | J.M.O

!--akiadsense-->

Junts per Terrassa ha presentat en el ple municipal de gener una proposta de resolució en què es demana la regulació dels vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes a Terrassa. L’agrupació exposava que en la reunió de la Taula de Mobilitat del setembre del 2019, es va tractar aquesta qüestió i els responsables municipals “van donar a entendre que s’estava pendent d’una possible modificació del Reglament General de Circulació. Però, certament, aquesta modificació no sabem quan es durà a terme”.

La moció ha estat aprovada per unanimitat. De fet, des del govern s’ha informat que s’està finalitzant la nova ordenança de circulació de Terrassa, la qual afectarà tot el trànsit rodat i hi haurà ja les modificacions i noves normatives respecte als vehicles de mobilitat personal. Està previst que el document inicial passi pel ple el mes de febrer o març.

Els acords aprovats de la moció han estat:

Primer.- Impulsar, en el marc de la Taula de Mobilitat, els treballs de regulació dels vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes a Terrassa, d’acord amb la instrucció transitòria de la Direcció General de Trànsit.

Segon.- Instar al Govern de l’Estat a posar fil a l’agulla en aquest tema i tramiti, al més aviat possible, la modificació del Reglament General de Circulació per tal de superar aquesta transitorietat.

Tercer.- Mentre no hi hagi una regulació pròpia, que l’Ajuntament informi a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació local de quines són les normes d’ús d’aquests vehicles d’acord amb la instrucció transitòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa