MónTerrassa
Junts porta al ple de Terrassa regular els vehicles de mobilitat personal
  • CA

Junts per Terrassa presenta en el ple municipal de gener una proposta de resolució en què es demana la regulació dels vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes a Terrassa. L’agrupació exposa que en la reunió de la Taula de Mobilitat del setembre del 2019, es va tractar aquesta qüestió i els responsables municipals “van donar a entendre que s’estava pendent d’una possible modificació del Reglament General de Circulació. Però, certament, aquesta modificació no sabem quan es durà a terme”.

Junts considera que es pot aprofitar la publicació de la Direcció General de Trànsit de la instrucció transitòria que fixa els criteris bàsics per aquest tipus de vehicles (comportaments prohibits, elements de protecció, etc.). “Aquest seria un bon punt de partida per iniciar els treballs per a la seva regulació. Creiem que, per la importància del tema, no podem esperar l’aprovació del Reglament General de Circulació que encara no té data d’aprovació”.

Primer.- Impulsar, en el marc de la Taula de Mobilitat, els treballs de regulació dels vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes a Terrassa, d’acord amb la instrucció transitòria de la Direcció General de Trànsit.

Segon.- Instar al Govern de l’Estat a posar fil a l’agulla en aquest tema i tramiti, al més aviat possible, la modificació del Reglament General de Circulació per tal de superar aquesta transitorietat.

Tercer.- Mentre no hi hagi una regulació pròpia, que l’Ajuntament informi a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació local de quines són les normes d’ús d’aquests vehicles d’acord amb la instrucció transitòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa