MónTerrassa
Junts exigeix difondre molt més els Drets Humans a Terrassa

Junts per Terrassa presenta al ple municipal ordinari de desembre dues propostes de resolució i tres acords de junta de portaveus. Se celebra aquest divendres vinent dia 23, vigília de la Nit de Nadal. Els acords de junta de portaveus (AJP) fan referència al traspàs del servei Rodalies de Renfe, el fons extraordinari sobre energia per ajuntaments i entitats públiques i la condemna al règim iranià per la vulneració sistemàtica dels Drets Humans des de fa anys, accentuada en les darreres setmanes amb nombroses execucions.

Les propostes de resolució (PR) que van al que serà el darrer ple d’enguany demanen garantir el sufragi secret de les persones amb discapacitat visual a les eleccions municipals. I una segona reclama posar en relleu la plaça dels Drets Humans. Si els acords de junta es voten a favor es llegiran durant el ple.

Una al·legoria el 10 de desembre de 2023

Junts vol potenciar la plaça dels Drets Humans de la ciutat amb una actuació a la plaça d’una al·legoria el 10 de desembre de 2023. Afegeix elaborar camb la Comissió de drets humans de l’ICATER, l’Espai per la Defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa, i la Sindicatura Municipal de Greuges de Terrassa una proposta d’actuació acompanyada d’activitats divulgatives i de defensa dels drets humans a la ciutat egarenca.

Un kit de vot accessible per a tothom

La formació que encapçalen Meritxell Lluís i Montserrat Caupena reclama una campanya informativa sobre el procediment a seguir per sol·licitar el kit de
vot accessible per tal que els terrassencs amb discapacitat visual que ho desitgin puguin exercir el seu dret de votar de forma autònoma i secreta.

Junts exigeix al govern espanyol que executi urgentment les inversions promeses en la xarxa de Rodalies de Catalunya i que acabi el traspàs, com a única mesura per aconseguir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa