MónTerrassa
Junts dona suport al conseller Sàmper davant les intolerables declaracions del regidor Forn
  • CA

“Valorem críticament els errors comesos per alguns agents de la BRIMO en el marc de les protestes per l’empresonament de Pablo Hasel, però considerem que cap actuació mereix unes declaracions d’aquest tipus per part d’un regidor del govern de la ciutat.”

“Tot i condemnar els errors comesos per alguns agents de la BRIMO en les protestes per l’empresonament del cantant Pablo Hasel considerem que Pep Forn, com a regidor d’ERC en el Govern de la ciutat de Terrassa s’escuda en la cultura popular per fer unes declaracions fora de lloc en vers al conseller Sàmper i el conseller Buch. Sempre hem estat uns ferms defensors de les tradicions, però aquestes no poden ser utilitzades com a excusa per justificar les declaracions polítiques d’un regidor de la ciutat en vers un altre representant públic. De fet, aquestes declaracions no van ser emeses en el marc d’una celebració cultural sinó a través de les xarxes socials. El problema no és la cultura popular, que des de Junts Terrassa coneixem i estimem. Des de Junts condemnem enèrgicament l’ús de la violència que estem vivim aquests dies al nostre país, que en res no ajuda a l’exercici dels drets fonamentals de manifestació i protesta. Malgrat tot, com ja hem dit, valorem críticament les situacions de violència viscuda i els errors comesos per alguns agents de la BRIMO, que en cap cas poden quedar impunes. Per aquest motiu mostrem tota la nostra solidaritat i suport cap a la víctima que el passat dimarts va ser lesionada de gravetat en els aldarulls de la ciutat de Barcelona i esperem que s’esclareixin els responsables. Considerem prioritari que el model d’ordre públic sigui revisat en seu parlamentària amb la resta de forces polítiques del país per tal de trobar de forma consensuada i serena una reforma del model policial català que s’avingui a la societat del nostre país.”

A quart de dues, Junts ha fet saber que “acceptem les disculpes que ens ha fet arribar el regidor, un cop enviada la nota de premsa, i donem per tancat aquest episodi desafortunat pel mal que ha pogut causar a la imatge pública de la ciutat i per la picabaralla.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa