MónTerrassa
Jovent Republicà aposta pel transport públic per Festa Major
  • CA
Carles Caballero i Oriol Guerrero | Jovent

!--akiadsense-->

Les formacions de Jovent Republicà de Terrassa, Rubí i Sant Cugat han treballat conjuntament una proposta per ampliar les freqüències del metro del Vallès durant les festes majors respectives de les tres ciutats. La iniciativa aposta pel transport públic com a model de mobilitat a potenciar per millorar la participació en les festivitats, alhora que es redueix la contaminació atmosfèrica i es promou un transport nocturn efectiu i molt més segur per la ciutadania que vulgui assistir a aquestes festivitats.

La proposta sorgeix de la coincidència enguany de les festes majors dels tres municipis vallesans durant els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol. Segons el portaveu de Jovent republicà de Terrassa, Oriol Guerrero, “és l’ocasió perfecta per demostrar una aposta clara pel transport públic”.

Des del grup municipal d’ERC-MES, el regidor Carles Caballero s’ha mostrat satisfet de poder defensar al ple de Terrassa iniciatives dels joves que beneficien a tota la ciutadania i ha explicat que la proposta “Vol aconseguir que la sensibilitat mostrada per FGC per ampliar horaris durant les festes de la Mercè també hi sigui en les festes majors de les ciutats del Vallès”.

La proposta, a més, també aborda una millora en el transport dins el mateix municipi i demana la implantació d’un autobús urbà, a més a més del servei d’autobusos que ja s’implanta tradicionalment per Festa Major, durant les nits de divendres a dissabte i diumenge entre el centre de la ciutat i nucli de la Festa Major, l’espai on se celebra el Jove i les estacions de FGC per tal de facilitar l’accés a la Festa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa