MónTerrassa
Josep Rull surt dimarts de la presó per veure el seu fill, que serà operat

L’exconseller de Presidència i diputat suspès de JxCat a Congrés Josep Rull abandonarà aquest dimarts durant unes hores de la presó de Lledoners -en la qual compleix presó preventiva per la causa del procés independentista– per a acompanyar al seu fill durant una operació quirúrgica. El permís extraordinari li va ser concedit fa un mes pel tribunal que va jutjar el cas.

Els magistrats van detallar en aquesta ocasió que el permís haurà de cenyir-se exclusivament a la visita al menor a l’hospital aquest dimarts 20 d’agost amb sortida i reingrés en els termes i horaris sol·licitats pel centre penitenciari. Així, Rull sortirà a les 06.30 hores i tornarà una vegada finalitzi l’operació quirúrgica a l’hospital en el qual el seu fill serà tractat.

A més, el tribunal apuntava que pel centre penitenciari de Lledoners “s’adoptaran les mesures de seguretat necessàries per al desplaçament a l’hospital, permanència amb custòdia en el mateix i reintegrament al centre penitenciari”. Va avisar també a la força policial encarregada, que són els Mossos d’Esquadra, que evitin que la sortida “tingui un altre objecte diferent a l’autoritzat”.

Rull ja ha abandonat la presó amb l’aval del Suprem en dues ocasions anteriors per a assistir a proves diagnòstiques realitzades al menor. Aquestes sortides van ser autoritzada sobre la base del reglament penitenciari que preveu la sortida de la presó per motius humanitaris, entre ells una malaltia d’un familiar directe, per un temps a establir i sota mesures de seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa