El conseller Josep Rull haurà d’estar uns dies ingressat en un centre sanitari català. Li han fet una operació ja programada des de feioa temps, delicada però no greu, i ha anat bé, segons ha pogut saber Món Terrassa.

Resignats, però ferms amb la defensa de les seves idees. Així van arribar els polítics independentistes a Lledoners abans del seu reingrés a la presó. Tots a excepció de Rull, que és l’únic que no va tornar ahir dimarts perquè ha estat operat quirúrgicament.

El conseller condemnat per l’1-O Josep Rull va afirmar que “no es penediran de tenir unes idees legítimes i nobles defensades pacíficament”. “I no ens rendirem mai”, va afegir a través del seu compte de Twitter després que el jutjat de vigilància penitenciària hagués anul·lat el tercer grau als presos de Lledoners. El conseller va argumentar que “l’esperança és més poderosa que la por”. Tot i que inicialment no va suspendre cautelarment el tercer grau, com demanava la fiscalia, ara el jutjat de vigilància penitenciària l’ha anul·lat després d’analitzar el fons de la qüestió.

Nou comentari