MónTerrassa
Ballart indignat amb un pamflet de Ciutadans: “Quina mala bava”

L’alcalde Jordi Ballart ha manifestat la seva indignació per un pamflet de Ciutadans que ha aparegut en diferents bústies de la nostra ciutat: “Quina mala bava”, ha exclamat. Fa referència a la revista que publica el grup municipal taronja amb les informacions que creuen rellevants del mes, informacions diverses sobre la tasca que els seus regidors realitzen (amb propostes, mocions, intervencions) i també valorant la tasca que l’equip de govern fa.

En la revista d’aquest desembre, han titulat: “Quien gobierna Terrassa?” amb el despatx de l’alcalde buit, en referència a l’absència física de Ballart aquests mesos a l’Ajuntament de Terrassa. Això no ha agradat gens ni mica a l’alcalde que ha fet un post a les seves xarxes socials criticant ferotgement la publicació.

“Per alguns, ‘estar’ és sinònim de seure en aquest ‘tron’ del despatx noble d’Alcaldia. Doncs no”, afirma, per argumentar que “des del 12 d’agost la vida se m’ha parat a la planta d’Oncologia pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Sense deixar d’estar amb el meu fill, he seguit fent d’alcalde des del sofà-llit de l’habitació, des d’una taula de la cafeteria, des del passadís, per telèfon, per mail, per whatsapp o fent reunions telemàtiques des de qualsevol racó de l’hospital”, subratlla.

Ballart assegura que “No he deixat de fer d’alcalde, liderant i seguint projectes i actuacions, en contacte diari i permanent amb el meu equip polític i tècnic” i ha recordat que “vaig assistir també a una part del Ple de desembre, poques hores després que el meu fill ingressés a urgències per unes complicacions. Per mi la política no és això. La política la fem persones”. L’alcalde ha confessat que “tristesa és el que sento ara mateix” i ha advertit que “tranquils, quan molt aviat pugui tornar al 100% a la normalitat, tampoc seuré al “tron”. Estaré com sempre, a peu de carrer, al costat de tothom”.

Ciutadans es defensa

Des de Ciutadans, han volgut respondre a aquestes acusacions a través de Món Terrassa. El seu portaveu a l’Ajuntament de Terrassa, Javi González, ha manifestat que “a la revista no es fa cap al·lusió a cap mena de circumstància personal. Només es critica la falta de lideratge”, i ha sentenciat que “ell mateix treu a la llum el seu victimisme patològic. Algun dia s’estudiarà com a eina electoral”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Merche a desembre 30, 2021 | 10:41
  Merche desembre 30, 2021 | 10:41
  És penós, però ja fa molts anys que la majoria de polítics no són "persones". D'altra banda... aquests no es deien CIUDADANOS, i el seu líder, de sobte i quan li va interessar, es va fer deixar de dir Albert i va demanar que se li digués ALBERTO? Sense comentaris.
 2. Icona del comentari de: Franck BCN a desembre 30, 2021 | 11:45
  Franck BCN desembre 30, 2021 | 11:45
  CS són cretins, tòxics i bandarres....
 3. Icona del comentari de: Ricard a desembre 30, 2021 | 13:54
  Ricard desembre 30, 2021 | 13:54
  Pot ser un xenòfob demòcrata? Difícil. Aleshores fan el que fan, amb la llengua, amb el país, amb les persones. No tenen límits.
 4. Icona del comentari de: Pocavergonyes a desembre 30, 2021 | 15:45
  Pocavergonyes desembre 30, 2021 | 15:45
  Ciudadanos sou uns pocavergonyes, mal educats I esteu ben tarats. No creia amb el diable, però vosaltres junt amb XOX I el PP em demostreu que existeix. Sols em consola saber que no sou catalans ja que per quatre vots sols ensorreu Catalunya. Aneu a Madrid amb l'Arrimadas I el Ribera... (essclar allà tampoc els estimen, por catalanes)
 5. Icona del comentari de: Anònim a desembre 30, 2021 | 18:00
  Anònim desembre 30, 2021 | 18:00
  Jordi, no li donis més voltes! Una abraçada!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa