MónTerrassa
Joan Canadell defensa que procés i economia han d’anar lligats
  • CA

El diputat de Junts per Catalunya i expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, va visitar ahir la ciutat de Terrassa, on va fer un col·loqui explicant els pressupostos de l’any 2022, defensant que “procés i economia han d’anar lligats”. Canadell va protagonitzar aquest col·loqui sobre Economia i País a la sala d’actes de la Masia Freixa, que es va omplir de gom a gom, segons afirma el partit polític Junts per Terrassa en un comunicat.

Durant l’acte, el diputat al Parlament de Catalunya va fer un repàs de l’actualitat política catalana i els motius econòmics per defensar la independència de Catalunya, una conversa que es va centrar en explicar els pressupostos de l’any 2022 presentats pel conseller Giró i en el debat parlamentari d’aquests dies. Per Canadell “el procés i l’economia han d’anar lligats, per això és tan important el debat del pressupostos”. Va defensar la postura de Junts per Catalunya en el debat dels pressupostari i va remarcar que tot està obert fins que el dia 23 de desembre hi hagi el debat definitiu de pressupostos al Parlament de Catalunya.

A més a més, l’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona es va mostrar molt esperançat respecte al futur polític del país. “És millor ser optimista que pessimista”, va afirmar, a més de remarcar que l’objectiu del partit és lluitar per reforçar l’independentisme i preparar-se per un nou embat. “Si les coses van bé per Junts per Catalunya, el nostre objectiu és arrossegar a l’independentisme cap a aquest optimisme”, va reblar Canadell.

Abans de l’acte celebrat a la Masia Freixa, Canadell va participar en els Cants per la Llibertat al Raval de Montserrat -que ja fa més de quatre anys que se celebren de manera ininterrompuda-, prop de dos quarts de vuit del vespre, on també va adreçar unes paraules als assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa