MónTerrassa
Isaac Albert: El pressupost municipal pretén afrontar la crisi social i econòmica
  • CA
aa

!--akiadsense-->

El primer tinent d’alcalde Isaac ha fet a presentació al ple de pressupost de Terrassa, que ha considerat clau pel present i el futur de la ciutat i que ha reblat que situa a les persones al centre de tot. El regidor ha destacat que es tracta “d’afrontar la crisi social i econòmica” generada per la Covid. Isaac Albert ha destacat que la pandèmia ha mostrat les febleses de Terrassa, les contradiccions, “ha fet visible l’invisible”. “Hem fet passes endavant i ens hem reinventat”

“Presentem un pressupost amb menys ingressos, però amb més recursos. Una ciutat tocada per la crisi tocada per la crisi genera menys ingressos i requereix l’ajuda fiscal de l’Ajuntament. Però hem emprat totes les mesures extraordinàries per aportar recursos a la ciutat.”

“El pressupost total, aquests 260,55M€ de l’Ajuntament inclou la despesa corrent, les inversions i les societats municipals i la gestió de tots aquests components a cada una de les àrees de govern implica l’abordatge de totes les polítiques públiques que finalment es realitzen”.

“Un detall de les diferents prioritats que s’han abordat amb el pressupost 2021: podríem optar per cobrir necessitats, que és el primer objectiu, però com a govern volem anar més enllà. Volem treure el màxim profit de les polítiques públiques”.

“Les grans xifres amaguen la lletra petita, diuen. No és la voluntat. No volem que la xifra petita i concreta amagui la realitat de les xifres que gestionarem. La “xifra petita” reforça la política estructural de l’Ajuntament que ha de saber gestionar el pressupost total”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa