MónTerrassa
Isaac Albert: “Hem donat resposta quirúrgica als problemes i mai hem fet servir la crisi com a excusa”
  • CA

El tinent d’alcalde Isaac Albert ha acompanyat l’alcalde Jordi Ballart en un acte on s’han repassat els dos anys de govern compartit entre Tot per Terrassa i ERC. Aquest és el resum d’Isaac Albert:

“Fa just 2 anys presentàvem l’acord per Terrassa. Veníem a fer el canvi després de 40 anys de govern socialista. Un canvi que tenia sentit pel seu contingut, pel projecte a favor de les persones”.

“Un govern amb capacitat d’abordar el dia a dia i que sap la Terrassa que vol pel futur. La crisi ens va trobar treballant i això ens va permetre donar una resposta ràpida a les conseqüències socials i econòmiques des del primer dia”.

“Hem tingut capacitat, des de la proximitat, a donar resposta quirúrgicament als problemes detectats i mai hem fet servir la crisi com excusa i no hem renunciat a les polítiques transformadores malgrat el context”.

“L’aposta per l’educació, per una ciutat sostenible, per la cohesió social com a base de la reactivació es demostren clau davant la covid pel present i el futur de la ciutat”.

“Ser ciutat i fer ciutat és afrontar conjuntament els reptes col·lectius. Creiem en una ciutat més equitativa, més justa, que no deixi ningú enrera i aposti per un camí compartit”.

“Aquest govern, aquest Ajuntament, assumeix la responsabilitat de liderar la reactivació i no retallem l’ambició, presentant un programa de govern més ambiciós”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa