Isaac Albert: “Hem donat resposta quirúrgica als problemes i mai hem fet servir la crisi com a excusa”

El tinent d'alcalde repassa dos anys de govern

El tinent d’alcalde Isaac Albert ha acompanyat l’alcalde Jordi Ballart en un acte on s’han repassat els dos anys de govern compartit entre Tot per Terrassa i ERC. Aquest és el resum d’Isaac Albert:

“Fa just 2 anys presentàvem l’acord per Terrassa. Veníem a fer el canvi després de 40 anys de govern socialista. Un canvi que tenia sentit pel seu contingut, pel projecte a favor de les persones”.

“Un govern amb capacitat d’abordar el dia a dia i que sap la Terrassa que vol pel futur. La crisi ens va trobar treballant i això ens va permetre donar una resposta ràpida a les conseqüències socials i econòmiques des del primer dia”.

“Hem tingut capacitat, des de la proximitat, a donar resposta quirúrgicament als problemes detectats i mai hem fet servir la crisi com excusa i no hem renunciat a les polítiques transformadores malgrat el context”.

“L’aposta per l’educació, per una ciutat sostenible, per la cohesió social com a base de la reactivació es demostren clau davant la covid pel present i el futur de la ciutat”.

“Ser ciutat i fer ciutat és afrontar conjuntament els reptes col·lectius. Creiem en una ciutat més equitativa, més justa, que no deixi ningú enrera i aposti per un camí compartit”.

“Aquest govern, aquest Ajuntament, assumeix la responsabilitat de liderar la reactivació i no retallem l’ambició, presentant un programa de govern més ambiciós”

Nou comentari