MónTerrassa
Isaac Albert: L’extrema dreta i el feixisme no hauria de ser present a les institucions
  • CA

Nit d’alegria per Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa. Els independentistes es posicionen com a segona força amb un 20,98% de suport, a menys d’un 5% del Partit Socialista, i milloren lleugerament el seu resultat respecte l’any 2017, que van obtenir un suport del 20,04%. Isaac Albert, portaveu d’ERC a Terrassa i primer tinent d’alcalde, ha valorat molt positivament els resultats a la ciutat, i ha remarcat que situar-se a menys de 4.000 vots del PSC “és un gran resultat i senyal d’una feina ben feta”.

Isaac Albert també ha volgut donar l’enhorabona al PSC per la victòria a Terrassa. Addicionalment, el portaveu d’ERC a Terrassa lamenta el posicionament de Vox com a quarta força a la ciutat. Afirma que “l’extrema dreta i el feixisme no hauria de ser present a les institucions” i afegeix que “és responsabilitat de tothom donar solucions, fer polítiques i discursos per fer entendre que l’extrema dreta no pot tenir paper en aquesta ciutat”.

També ha volgut remarcar que eren unes eleccions complicades, atípiques i excepcionals, el que ha fet que la participació sigui “una de les més baixes de tota la història de la democràcia”. Pel que fa els resultats a nivell nacional, Albert ha emfatitzat en la victòria de l’independentisme, no només en escons, sinó també en vots. Comenta que estan orgullosos del resultat, malgrat hagin sigut unes eleccions imposades i obligades. “L’independentisme seguirà guanyant si entén que no només ha de parlar en sí mateix, sinó que ha de saber escoltar el país, ha de ser empàtic, voler sumar, ser més i millor”, declara.

“El resultat confirma que aquest país ha decidit existir, i estem a camí d’aconseguir-ho sempre i quan l’independentisme sàpiga treballar conjuntament i estengui que és divers”. Segons Albert, el que s’ha de fer a partir d’ara és treballar i fer possible que el país avanci, escoltant, parlant, sent empàtic i entenent la realitat del país, sense ignorar la força que ha tingut el PSC en aquestes eleccions. Explica que s’ha d’acabar de veure com es desenvolupa una suma alternativa a la investidura de Salvador Illa. Això sí, el que ha volgut deixar clar Isaac Albert és que estem amb un context de pandèmia amb necessitats clares, i una de les prioritats a partir d’ara és donar una resposta a aquestes necessitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa