MónTerrassa
Illa reclama a Aragonès una taula de diàleg entre catalans
  • CA

El president del Grup Parlamentari Socialistes – Units per avançar i primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Salvador Illa, demana al president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, que convoqui una taula de diàleg entre catalans. “Sense això no solucionarem res”, ha afirmat, i ha obert la porta a totes les forces polítiques.

Reunió del consell nacional del PSC celebrat aquest dissabte a l’auditori municipal de Terrassa

El líder socialista ha participat en la reunió del consell nacional del PSC que s’ha celebrat aquest dissabte a l’auditori municipal de Terrassa per ratificar els primers 84 alcaldables per les eleccions municipals.

Els socialistes han triat la tercera ciutat del país en nombre d’habitants, que van governar de manera ininterrompuda durant gairebé 40 anys. Fins que en les darreres eleccions, Jordi Ballart, que havia estripat el carnet del PSC, va assolir un triomf incontestable a les urnes i ara està al front d’un govern de coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Recuperar aquesta alcaldia és un dels grans objectius del partit, que té com a cap de cartell una regidora a la ciutat egarenca i diputada al Parlament, Eva Candela. El líder dels socialistes catalans està convençut de la victòria i creu que Terrassa tindrà per primer cop a la seva història una dona alcaldessa.

El líder socialista ha defensat que “cal posar fi a la divisió i reivindicar allò que ens uneix”

Salvador Illa ha considerat que és “una bona notícia” la reunió entre Pedro Sánchez i pere Aragonès, però li ha reclamat que convoqui com abans millor una taula de partits que també obri el diàleg entre catalans. El líder socialista ha defensat que “cal posar fi a la divisió i reivindicar allò que ens uneix”.

“Avui hem ratificat 84 candidats i candidates del PSC per a les eleccions municipals del 2023. Són 84 persones compromeses amb els seus municipis, la seva ciutadania i els valors socialdemòcrates. Estem preparats per governar els municipis i per governar Catalunya.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa