MónTerrassa
Iceta diu que el PSC s’emmiralla en Terrassa per la seva gestió “valenta i emprenedora”
  • CA
Miquel Iceta, a la seu del PSC Vallès Oest a Terrassa | PSC

!--akiadsense-->

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta, ha estat aquest dilluns al Consell de Federació del PSC Vallès Oest. Iceta ha protagonitzat l’informe polític en aquesta reunió, que ha estat el primer Consell de Federació celebrat per la nova Executiva del PSC Vallès Oest que encapçala Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí.

En un contacte amb els mitjans, Iceta s’ha mostrat molt orgullós del procés d’elecció que ha dut a terme el PSC, que recentment ha escollit les noves executives de les seves diferents federacions i agrupacions. En aquest sentit, ha declarat: “més d’un 75% de les persones que conformen les executives del PSC a tot el territori són gent nova, això es traduirà amb més potència i empenta per al partit. En la mateixa línia s’ha manifestat Ana Maria Martínez, primera secretària del PSC Vallès Oest, que ha dit: “som un exemple de democràcia interna i crec que el PSC està preparat per encarar els propers anys, que de ben segur estaran plens de dificultats, però que també ens oferiran oportunitats per seguir treballant per una Catalunya millor: més progressista, més igualitària i més justa socialment”.

A més, Martínez també ha volgut destacar que en el cas del PSC Vallès Oest i les seves agrupacions “totes les executives, respecten la paritat del 50% que es recull en els estatuts del nostre partit” i ha afegit: “són equips de gent molt entregada, amb ganes de treballar, de trepitjar el carrer… són homes i dones preocupades per millorar els seus municipis i la vida dels seus conciutadans i conciutadanes”.

El primer secretari del PSC ha destacat la gran importància que té la Federació del PSC Vallès Oest dins l’organització “perquè és un territori on viu molta gent, evidentment, però també perquè tenim dues alcaldies destacades com són Terrassa i Rubí i tenim presència a molts governs com a Vacarisses, Sant Cugat, Viladecavalls i Ullastrell. “A més – ha destacat Iceta – als ajuntaments on governem els socialistes s’hi estan duent a terme polítiques capdavanters, som pioners en molts debats” i en aquesta línia, ha citat la remunicipalització del servei de l’aigua que està impulsant l’alcalde Ballart a Terrassa i les polítiques mediambientals que es desenvolupen a Rubí, d’entre d’altres.

Segons Iceta: “Venim a demanar-los ajuda, a emmirallar-nos en la gestió de les nostres alcaldies, ja que els nostres representants locals són valents i emprenedors, tenen ganes de donar respostes a la gent”. En aquest mateix sentit, Ana Maria Martínez ha reivindicat el municipalisme “com el nostre principal espai, tenim magnífics alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores. Som els més pròxims a la gent, som qui fa les polítiques més realistes i pragmàtiques. I ho fem amb la complicitat d’uns magnífics diputats i diputades. El nostre partit és una màquina en la qual cada peça és important i entre totes i tots, la fem funcionar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: I Sabadell? a abril 04, 2017 | 15:21
    I Sabadell? abril 04, 2017 | 15:21
    I els calers que al robat el Capone Bustos del PSC a Sabadell no us emiralla oi?, teniu credibilitat zero al PSC, sou tant podrits i corruptes com el PP.
  2. Icona del comentari de: Miquel200 a abril 04, 2017 | 16:16
    Miquel200 abril 04, 2017 | 16:16
    Que més d'un 75% de les executives sigui gent nova vol dir que n'ha plegat molta. Vaja, que queden quatre gats als PSC-PZOE.
  3. Icona del comentari de: siranou a abril 04, 2017 | 17:12
    siranou abril 04, 2017 | 17:12
    Això saps que vol dir IZ. Que els deixis a ells el teu lloc i tu te'n vas a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa